Teknisk Ukeblad Media
Gi Ekstra til dine ansatte

Ønsker du et uforpliktende tilbud på bedriftsabonnement?

Ekstra er ment å fungere som et arbeidsverktøy.

I Teknisk Ukeblad Medias digitale abonnementstjeneste Ekstra finner du det mest eksklusive innholdet våre journalister produserer:
Reportasjer fra bedrifter som har lykkes med en satsning, og som er villige til å dele sine erfaringer. Eller de som har feilet, og analysert hvorfor det gikk som det gjorde. Du vil møte visjonære teknologiledere som deler sine tanker om fremtiden, og rekrutterere som forteller hva slags kompetanse bransjen skriker etter. Analyser og rapporter er også en del av pakka. I tillegg får Ekstra-abonnenter søke i TUs rike arkiv helt tilbake til 1854.

Målet er at Ekstra skal fungere som et arbeidsverktøy, og hjelpe leserne med å få oversikt over morgendagens muligheter og behov, for å bli i stand til å gjøre en enda bedre jobb.

Av den grunn selger vi også gruppeabonnement til bedrifter og organisasjoner. Ta gjerne kontakt med oss så kan vi sammen diskutere muligheter og behov.

Vennlig hilsen
Svein-Erik Hole, Redaktør i Teknisk Ukeblad Media

 

Gi tilgang til alle ansatte, men betal for de som faktisk bruker tjenesten

Pay-as-you-go: Dette er anbefalt abonnementsmodell for selskap med over 30 ansatte, hvor alle i selskapet får full tilgang til TU.no og digi.no. Dere betaler kun for de som faktisk benytter seg av tjenestene hver måned.
 

Vil du vite mer? Ta kontakt med ekstra@tu.no

KontaktPERSON:

Jonathan Sørholt Janssen
Account Manager
454 92 400
jonathan.janssen@tu.no